Your Cart

Blog RSS Feed

10 Jan Alegerea produsului potrivit
admin 4 558
ALEGEREA PRODUSULUI POTRIVIT-În funcţie de capacitatea de absorbţie corelată cu gradul deincontinenţăCapacitatea de absorbţie din nivelul maxim disponibil în gama Seni estecomunicată pe ambalaj ..
21 Oct Incontinența nu trebuie să fie un subiect tabu. Cum alegem corect produsele de incontinență urinară
admin 2 708
Astăzi abordăm o temă de discuție care, din păcate, încă stânjenește foarte multe femei: incontinența urinară. Alături de singurul brand de produse pentru incontinenţă din România recomandat de Asocia..
19 Sep 5 Metode pentru a economisi bani cand va aprovizionati cu produse pentru incontinenta urinara
admin 1 370
Stim ca produsele de incontinenta reprezinta un cost foarte mare pentru familiile din Romania dar sunt metode de a face economii daca stii cum sa actionezi. Lasa-ne sa iti explicam cum poti economisi...
28 Jan Ce este incontinența urinară?
admin 0 271
Media de vârstă a populației crește!Cercetările arată că populația lumii îmbătrânește rapid, numărul de persoane cu vârsta de peste 60 ani fiind în continuă creștere. Dacă în anul 2000, 1 om din 10 av..
05 Nov Chilotul elastic absorbant, soluția inovativă pentru incontinența urinară
admin 0 616
Ca de fiecare dată, trecem în revistă „Ce este incontinența?”. Incontinența urinară este pierderea unei cantități variabile de urină dintre două urinări. Ea poate fi definită ca incapacitatea de a con..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)