Your Cart

Blog RSS Feed

10 Jan Alegerea produsului potrivit
admin 4 682
ALEGEREA PRODUSULUI POTRIVIT-În funcţie de capacitatea de absorbţie corelată cu gradul deincontinenţăCapacitatea de absorbţie din nivelul maxim disponibil în gama Seni estecomunicată pe ambalaj ..
19 Sep 5 Metode pentru a economisi bani cand va aprovizionati cu produse pentru incontinenta urinara
admin 2 411
Stim ca produsele de incontinenta reprezinta un cost foarte mare pentru familiile din Romania dar sunt metode de a face economii daca stii cum sa actionezi. Lasa-ne sa iti explicam cum poti economisi...
21 Oct Incontinența nu trebuie să fie un subiect tabu. Cum alegem corect produsele de incontinență urinară
admin 2 748
Astăzi abordăm o temă de discuție care, din păcate, încă stânjenește foarte multe femei: incontinența urinară. Alături de singurul brand de produse pentru incontinenţă din România recomandat de Asocia..
28 Jan Ce este incontinența urinară?
admin 0 307
Media de vârstă a populației crește!Cercetările arată că populația lumii îmbătrânește rapid, numărul de persoane cu vârsta de peste 60 ani fiind în continuă creștere. Dacă în anul 2000, 1 om din 10 av..
05 Nov Chilotul elastic absorbant, soluția inovativă pentru incontinența urinară
admin 0 657
Ca de fiecare dată, trecem în revistă „Ce este incontinența?”. Incontinența urinară este pierderea unei cantități variabile de urină dintre două urinări. Ea poate fi definită ca incapacitatea de a con..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)