Your Cart

Despre noi

Inca din anul 2012, livrare-scutece.ro s-a dedicat in totalitate in a reduce stresul asociat incontinentei urinare. Inca de la inceput ne-am axat pe distributia de scutece de adulti absorbante, chiloti, aleze (paturici absorbante) in Romania. Colegii de la call center va pot ajuta sa alegeti produsul sau produsele potrivite nevoilor de incontinenta.

CUMPARATURI Usoare

Achizitionati produsele de incontinenta in privat, selectati produsele si marimile necesare si acestea va vor fi livrate prin curier chiar la usa. Nu mai trebuie sa va ingrijorati ca va intalniti cu persoane cunoscute in magazin, sa va ingrijorati de vremea rea. Nu mai depuneti efort sa carati cutii mari de produse. Curierul rapid va face livrarea chiar la usa dumneavoastra.

Servicii clienti

Contactati-ne la numarul: 0753379909. Colegii nostrii prietenosi si respectuosi si va pot ajuta sa alegeti produsul potrivit, masura potrivita sau sa va ajute cu orice ajutor aveti nevoie pentru a comanda produsele dorite. In timp ce majoritatea companiilor de azi va trimit catre website sau un sistem automat de telefonie, noi suntem incantati sa afisam numarul de telefon pentru a va fi usor sa ne contactati si sa vorbiti cu o persoana reala. De asemenea raspundem in permanenta la e-mailuri.

 

 

Gama larga de produse

Distribuim o gama variata de produse, de la marii producatori, cu o varietate mare de marimi, grad de absorbtie. Gama este extinsa încontinuu pentru a va putea oferi tot ceea ce aveti nevoie legat de incontinenta urinara.

livrarea pleaca in aceeasi zi

Comandati pana la ora 14.00 si comanda va fi expediata in aceeasi zi. Timpul de livrare este de 1 zi lucratoare dar se poate prelungi cu 1 zi in functie de locatie. Comenzile plasate dupa ora 14.00 de Luni pana Vineri, sau in weekend si in zilele de sarbatori legale, se vor expedia in urmatoarea zi lucratoare.

acceptam plata online prin Principalele cardURI

Acceptam plata prin principalele carduri: MAESTRO, MASTERCARD, VISA și VISA ELECTRON.