Stim ca produsele de incontinenta reprezinta un cost foarte mare pentru familiile din Romania dar sunt metode de a face economii daca stii cum sa actionezi. Lasa-ne sa iti explicam cum poti economisi.

  1. Calculati de cate produse (scutece, chiloti, absorbante urologice, etc.) aveti nevoie zilnic pentru a comanda cat mai exact. De exemplu, daca dumneavoastra (sau cel de care aveti grija) folositi in medie 4 scutece/zi atunci stiti ca intr-o luna aveti nevoie de aproximativ 120 de scutece/ lunar. Puteti revizui cantitatea in functie de marca si tipul de scutec folosit si puteti estima cate scutece sa folositi. Daca nevoile se schimba, notati numarul de produse folosite pentru a comanda cantitatea de care aveti nevoie cat mai exact.
  2. Folositi absorbante cu un grad de abosrbtie mai mic. Daca observati ca sunt perioade din zi sau noapte in care scurgerile nu sunt la fel de frecvente folositi absorbante cu un grad mai mic de absorbtie, acestea sunt de regula mai ieftine.
  3. Folositi scutece cu un grad de absorbtie mai ridicat pentru a le schimba la un interval mai lung, Scutecele de adulti premium pot face fata mai multor perioade de scurgeri si vor pastra pielea uscata. Produsele noastre premium costa doar putin mai mult fata de produsele normale si pot reduce costurile pana la o treime, daca puteti sa eliminati 1 sau 2 schimburi de scutece pe zi.
  4. Folositi-va de ofertele speciale, avem reduceri regulate la cele mai multe dintre produse. Incadrati-va in pragul de transport gratuit.
  5. Folositi servetele premium pentru a va optimiza consumul/cost. Daca folositi orice fel de servetele ar fi bine sa utilizati servetele premium. Servetelele fragile tind sa se rupa mai repede si nu curata tocmai corect, acest lucru va va face sa utilizati mai multe servetele de-odata. Servetele premium sunt mai groase, mai dure si mai rezistente la rupere. Probabil un singur servetel va va fi sufiient pentru a curata toata murdaria.

Cumpararea produselor de incontinent nu trebuie neaparat sa fie foarte costisitoare. Sunt metode de a economisi. Achizitionati o cantitate mai mare pentru a beneficia de transportul gratuit. Avem regulat oferte de pret excelente prin care puteti economisi sume importante de bani.

Daca aveti si alte lucruri care au functionat pentru dumneavoastra si vreti sa le recomandati si altora puteti sa ne scrieti ideile pe e-mail si le vom putea folosi intr-un alt articol sau sa le scrieti in zona de comentarii de mai jos.