Scutece Pufies nr.4 Art-dry 58 buc/pachet

Scutece Pufies nr.4 Art-dry 58 buc/pachet

stoc epuizat Scutece Pufies nr.4 Art-dry 58 buc/pachet

Descopera noua generatie de scutece artistice Pufies Baby Art&Dry!


Design
32 de modele artistice! – ilustratiile amuzante, personajele colorate si fetele zambitoare stimuleaza imaginatia bebelusului si creeaza o lume fericita si plina de viata.Modele in pereche! – modelele din colectia Baby Art & Dry au cate un personaj comun in pachet. Vorbe dulci! – Scutecele Baby Art&Dry contin mesaje emotionante pentru bebelusi, deoarece au fost create de catre un designer care este in acelasi timp si mamica.


Siguranta

Scutece testate dermatologic
In viata noastra de zi cu zi suntem inconjurati de multe substante daunatoare. Certificate de Oeko-Tex, scutecele Pufies sunt realizate din materiale ce au trecut prin teste riguroase, avand standarde inalte de siguranta pentru bebelusi.
Fara alergeni cunoscuti
Fara parfum sau lotiuni
Fara toxine cunoscute
Coloranti non-alergenici si non-toxici
Nu contin latex
Fara inalbire cu clor elementar


Performanta
Uscate si confortabile – scutecele Pufies Baby Art&Dry se asigura ca pielea bebelusilor ramane uscata iar ei se simt confortabil, astfel incat sa nu fie deranjati de nimic si sa se bucure de zile pline de veselie.
Protectie impotriva scurgerilor – in timp de bebelusii cresc, scutecele Pufies Baby Art&Dry au grija sa nu existe scurgeri si ca schimbatul scutecelor sa nu devina plictisitor.
Lasa pielea sa respire.

Laterale flexibile.

Modele artistice.

Forma anatomica.

  • Producător: Pufies
  • Cod produs: 50671
  • Disponibilitate: stoc epuizat
  • 49,99 lei
  • Taxe 42,01 lei