Your Cart

Educatie RSS Feed

Educatie pe tema incontinentei urinare, folosirea produselor specifice, metode de tratare a escarelor, recomandari de la medici si de la profesionistii in domeniu.

10 Jan Alegerea produsului potrivit
admin 5 13702
ALEGEREA PRODUSULUI POTRIVIT-În funcţie de capacitatea de absorbţie corelată cu gradul deincontinenţăCapacitatea de absorbţie din nivelul maxim disponibil în gama Seni estecomunicată pe ambalaj ..
19 Sep 5 Metode pentru a economisi bani cand va aprovizionati cu produse pentru incontinenta urinara
admin 2 4967
Stim ca produsele de incontinenta reprezinta un cost foarte mare pentru familiile din Romania dar sunt metode de a face economii daca stii cum sa actionezi. Lasa-ne sa iti explicam cum poti economisi...
28 Jan Ce este incontinența urinară?
admin 0 2281
Media de vârstă a populației crește!Cercetările arată că populația lumii îmbătrânește rapid, numărul de persoane cu vârsta de peste 60 ani fiind în continuă creștere. Dacă în anul 2000, 1 om din 10 av..
31 Jul Scutece Adulți - Alegerea Ideală pentru Comoditate și Îngrijire la livrare-scutece.ro!
admin 0 1576
Într-o lume în continuă schimbare, găsirea unui furnizor de încredere pentru scutece adulți poate fi o provocare. Cu toate acestea, clienții cu discernământ știu că site-ul livrare-scutece.ro reprezin..
28 Feb Nu Sacrifica Calitatea: Cele Mai Absorbante Scutece pentru Adulți!
admin 0 946
Nu Sacrifica Calitatea: Cele Mai Absorbante Scutece pentru Adulți!Dragii mei, astăzi vreau să discutăm despre un subiect sensibil, dar extrem de important pentru calitatea vieții la vârsta a doua:..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)